Catering / Grill

Kalas, bjudning, grillfest, studentfest eller mingel. Kalla det vad du vill, vi kan ta hand om det. Planera, servera och leverera.

Vår catering styrs av vilka råvaror som är bäst just nu.

Råvaror tillsammans med skonsama tillagningsmetoder och ett modernt upplägg förstärker vi upplevelsen kring vår mat.

Vi samarbetar med festlokalen Kronsalen och Brand designcenter mitt i Göteborg men hjälper er också med att hitta andra festlokal som passar ändamålet.

Inom catering samarbetar vi med Sveriges Kockar, läs mer om Sveriges Kockar via följande länk www.sverigeskockar.se

Läs mer om våra tjänster.

TJÄNSTER

Grillmeny

Festlokal

Vi hjälper dig att hitta en festlokal tillsammans med mat från oss..

Lyxyacht - Båtcharter

Vissa upp Göteborg för dina vänner eller kanske företagets utländska kunder.
Tillsammans med www.westcoastcharter.se kombineras god mat med en unik skärgårdstur eller varför inte en resa till Skagen.

Båten har plats för övernattning åt 7 personer.

Cateringbuffé

Tack för mycket för ert besök hos oss. Tillsammans med er och den konstnärliga och fräscha maten blev vårt event bättre än vi hoppades på.

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN HÄR

Få vårt nyhetsbrev

KUNDER & REFERENSER

Strängby &- Bröllop

Tack så hemskt mycket för i lördags! Du och din personal gjorde ett kanonjobb och vi är fantastiskt nöjda! Bröllop, Stora Holm, Göteborg, 2015

Strängby & - Grill

Tack för en jättetrevlig och god grillbuffe. Alla tyckte att det var jättegott. Så det blir fler gånger. Stenungsund, Maj, 2015

Strängby & - Catering / Event

Tack snälla ni för i torsdags. Folk var så tacksamma för maten, det var urgott och nytt (alltså lite annorlunda). Jag är helnöjd med er, ni är grymma!

Strängby & - Grill

Jag skulle bara vilja tacka er och framförallt Johnnie för att han bidrog till att göra min fest så bra. Världens bästa grillkock lagade inte bara god mat utan gjorde det också med värme och omsorg. Tack för den här gången, vi ser fram emot att nästa gång som ni lagar mat hos oss! Långedrag, Juli 2015

Strängby &- Grill

Tack för en mkt trevlig och god middag. Spädgrisen var saftig och en upplevelse att se tillagas. Många uppskattade era grönsakastillbehör. Som sagt, allt var väldigt uppskattat! Bröllop 2015, Borås

Strängby & - Catering

"Kan inte nog tacka för den underbara mat du serverade oss på absolut bästa sätt i lördags! Så uppskattat både av födelsedagsbarnet samt av alla oss andra, bättre present får man nog leta efter…. också med tanke på att vi alla fick lov att ta del av den ! Tack också för den häftiga desserten och er fina presentation av maten Ni har redan hamnat som samtalsämne både här på jobbet och hos div kompisar så ni lär nog få ett och annat samtal från Kullavik med omnejd… Vi kommer garanterat anlita er igen och det blev definitivt en lördagskväll att minnas långt framöver!."