Bröllop

Vår idé bygger på att alla att alla bröllopsarrangemang är unika. Vi arbetar tillsammans med våra kunder fram ett passande upplägg som framförallt baseras på årstid, festlokalens möjligheter, tema och er tänkta budget.

Förutom maten hjälper vi även gärna till med

– Lokal/Festplats ( enbart med mat från oss)

‑ Porslin mm

– Hyra kock / servitör på plats / bartender

-­ Blommor

– Tårta

 

Bröllopsmenyer 2017

Börja med att ringa eller maila oss. Därefter skickar vi ut en meny med prisförslag som är anpassat efter hur festlokalens möjligheter ser ut.

Nästa steg kan vara att vi bokar in ett möte där vi besöker den lokal där bröllopsfesten ska vara.

 

Mat och Kreation samarbetar med Sveriges Kockar för genomförande av bröllop. Läs mer om Sveriges Kockar via följande länk www.sverigeskockar.se

Vi vill tacka er så hemskt mycket för igår!! Vi hade en helt underbar dag och maten och servicen var förstklassig och en stor bidragande orsak till att bröllopet blev fantastiskt!! Gästerna har lovordat dig under kvällen samt vid dagens brunch, alla var väldigt nöjda. Efter att ni hade åkt så kom dansen igång och vi kom ej i säng förrän kl 5, precis som det skall vara.

Tack för mycket för ert besök hos oss. Tillsammans med er och den konstnärliga och fräscha maten blev vårt event bättre än vi hoppades på.

Kontakta oss för mer info

Få vårt nyhetsbrev